29-11-10

Gezellig!

Na net door de sneeuw naar huis te zijn geglibberd in een tempo slak, hahaaahaaa, heb ik zo'n zin in gezelligheid! Kaarsjes aan, stamppotje eten, bakkie thee, met de poesjes op de bank, hmmm gezellig!! Nog maar even niet aan morgen denken, brrrr, nog meer kou en glad..... Nee, dan ziet dit er toch een stuk comfortabeler uit:

Deze dame (je gelooft het misschien niet maar ze is al bijna 15) lag gisteren zo te genieten op een kussen bij de radiotor, heerlijk toch!

Vrijdagavond zat ik zelf bijna zo te likkebaarden (even een flauw bruggetje ;) ) tijdens een etentje bij een collegaatje! Haar verhuizing was de aanleiding voor een perfect avondje met de collega's als meiden onder elkaar, uh, en 1 man, want haar vriend was zo stoer om gezellig mee te eten. Het eten was heerlijk en nog belangrijker, het was supergezellig! We hebben gelijk afgesproken voor de volgende keer!

Tja en m'n tas... daar wordt nog hard aan gewerkt! Hopelijk kan ik zondag het eindresultaat laten zien! Zie je hier dan de foto's van een sinterklaasfeest, dan weet je genoeg ;)

P.S. Made by Sil

Geen opmerkingen:

Een reactie posten