31-10-2010

Pay it forward kadootje

M'n geduld werd aardig op de proef gesteld, hahaha, omdat Maria me op haar blog Marutska lekker zat te maken en ik steeds nieuwsgieriger werd! Maar het wachten is beloond, van de week bracht de postbode het pakje met de PIF van Maria: een prachtige gehaakte tas! Er zat een lief briefje bij waarin Maria zich oa afvroeg of ik de kleur mooi zou vinden.
En of ik de kleur mooi vind! De tas past ook nog eens prima bij mijn laarzen!
Hartstikke bedankt voor deze prachtige tas Maria!!

Het blog van Maria is niet het enige blog dat ik regelmatig bezoek. Elke week zit ik wel een avondje te surfen van blog naar blog. Maar zelf ben ik meer een lezer, dan dat ik overal berichtjes plaats. Vandaar dat ik ook dacht, laat mensen maar lekker lezen op m'n blog! Als iemand iets kwijt wil, stuur me gezellig een mailtje. Voel je niet verplicht om een reactie achter te laten. Dus ik zette de berichtjes uit. Prompt kreeg ik van de week een heel lief mailtje waarin een lieve lezeres schreef dit jammer te vinden. Twijfel, twijfel. Ik denk er nog even over na...

P.S. Made by Sil

24-10-2010

Vier dagen feest!

Donderdag was het mijn verjaardag en dat feest duurde maar liefst 4 dagen!
Donderdag en vrijdag relaxten Ed en ik in het Sanodome.
Ed kreeg een heerlijke massage en mijn handen werden flink verwend. Niet alleen hield ik daar poezelige handjes aan over, ze gaf me ook nog allemaal tips voor leuke restaurantjes in Nijmegen! 's Avonds hup de stad in dus, waar we (hoe fijn; koopavond) gelijk 1 van mijn geweldige kadoos haalden, tadaaaaaaaaa:

I love it! En ik maakte er gelijk een hoesje voor zoals je ziet!
Vrijdagochtend eerst nog even gebadderd in het Sanadome en daarna lekker geshopt in Nijmegen.

Zaterdag was ik bij een vriendin in Oudewater, waar ik getrakteerd werd op een heerlijke lunch (je ziet het niet zo goed, maar het is een zalige tonijnsalade):


Terug bij haar thuis, kon ik het niet laten om foto's te maken van haar stylish huis. En stiekum was ik ook trots om het memobord te zien hangen dat ik voor haar verjaardag maakte ;)


En vandaag kwam mijn familie langs voor een stukje taart! We bakten voor het eerst een cheesecake en gelukkig was hij heerlijk!

Voor de zekerheid bakten we ook een cake met appel en muffins met rum en bitterkoekjes, mmmmmm!!

En nu zit ik heerlijk op de bank en ga ik zo nog even nagenieten met een stukje cheesecake, met op de achtergrond de cd van Nick en Simon, want hoera die kreeg ik ook! En een schitterend (echt wauw!) horloge van Ed, en nog veel meer, maar ik ben nu te lui om foto's te maken ;)
Het is heerlijk om 36 te zijn!!
(ok, dat gaat wel een beetje ver ;) Maar het was in ieder geval echt een feest!)

P.S. Made by Sil

20-10-2010

Aftellen!

Nog een paar uurtjes en dan is het partytime!!!!
M'n kadootje ligt al weeeeeken in de kast op me te wachten, we zijn allebei 2 daagjes vrij, het Sanadome incl manicure en massage is geboekt, natuurlijk ook een nachtje slapen in het Nijmeegse, er is voorpret over een dineetje en shoppen; het wordt genieten, heel veel genieten!

En ik prent mezelf vooral in dat leeftijd niets meer en minder is dan een getal; kortom ik kan niet wachten op m'n verjaardag en de bijbehorende pret, yeah!!!

P.S. Made by Sil

17-10-2010

Tas

Tijdens Utrechtse fabriek markt zag ik bij Noeks prachtige stof, precies wat ik in gedachte had voor de tas die ik wilde maken! Een lekkere grote tas waar veel in past! Niet alleen m'n boterhammetjes, maar ook wat boodschapjes. Nou dat gaat wel lukken denk ik!




P.S. Made by Sil

10-10-2010

Lief!

Ja, hij is zooooo lief, die kleine Stein!! Een heerlijk ventje!
En z'n grote zus is ook zo trots op haar broertje.
Je smelt toch van zo'n plaatje:
Wat een prachtig stel!

En als een echte dame had ze ook nog wel even oog voor de tas (de Eloleo Menina tas) die ik voor haar maakte:

Wat is dat toch een mooi sfeertje met zo'n pasgeboren mensje, een zielsgelukkige mama en een trotse zus die niet van de zijde van haar broertje wijkt! Zucht....

P.S. Made by Sil

08-10-2010

Stoer meisjestasje

Voor de kleine Suze maakte ik dit stoere tasje:

Haar moeder is gek op turquoise, maar dat raadde je zeker al ;)

En morgen is het zover, dan ga ik de kleine Stein bewonderen, want m'n lieve vriendinnetje is woensdagavond bevallen van haar zoontje! Kan haast niet wachten!
Heb op de foto al gezien dat ie om op te vreten is, ahhhhhhhh, zo klein en zo zoet!

P.S. Made by Sil

03-10-2010

Zonnige sunday market

Voor de foto heb ik deze krans even aan m'n kastdeur gehangen. Eventjes maar, het is nl een kadootje!


Ik deed mee aan Maria's (Marutska) PIF (pay it forward), maar speelde een beetje vals, ai! Ik deed nl zelf geen oproep op m'n blog om de PIF voort te zetten. Ik zag de bui al hangen, dat ik met 4 kadootjes in januari nog niet klaar zou zijn. Ik maakte dus alleen voor Maria een PIF kadootje.

Vandaag stond ze samen met haar zus Jellie van de Quiltkoffer op de Sunday market, mooie gelegenheid om naar Amsterdam te rijden en de krans persoonlijk te geven. Het is zo leuk om bloggers die je volgt live te ontmoeten! En niet te vergeten die uberschattige Puk!

Wat dacht je, natuurlijk kocht ik nog wat yummie stofjes!

Het zijn bijna allemaal Amy Butler stofjes en 3 zijn flanel, echt zo heerlijk zacht!!

P.S. Made by Sil