22-08-10

Sttt, ik studeer!

Het is een beetje stil hier, ik ben nl hard aan de studie! Ik doe een supergave online naaiworkshop HOME EC. Wekenlang iedere dag een nieuw project met telkens andere technieken, helemaal geweldig! Zelfs een leren tas komt nog voorbij, en gordijnen. Maar zover ben ik nog niet. Hoewel we al een weekje verder zijn, heb ik nog niet eens les 1 af: servetten.

Ik ben namelijk nogal van het improviseren, dat is er nu natuurlijk niet meer bij! Vandaar dat ik een avondje druk ben geweest met het fatsoenlijk zigzagband tussen 2 stoflagen krijgen. Helaas, het is nog niet gelukt! Of de zigzag is bij het omkeren onzichtbaar of wel zichtbaar, maar los of allebei. (Normaal zou ik die verrekte zigzag allang met textiellijm op z'n plek hebben geplakt.) Maar wat is nou het fijne van een online les, je hebt lotgenoten. Die hun slimme tips op het forum gooien en ik las er net een waar ik vast ook een heel eind mee ga komen. Eat your heart out, ricrac ;) Die zigzagband ga ik er eerst op 1 kant (op de goeie kant) op naaien, andere kant erop spelden, omkeren en op de eerdere stiklijn aan elkaar naaien. Dat had ik toch best zelf kunnen bedenken ?!?!

P.S. Made by Sil

1 opmerking:

 1. Hee,

  Ik heb je berichtje ontvangen en gelezen hoor!
  Ik maak met een plezier ook een cadeautje voor jou!
  En volgens mij maakt het niet uit of jij dan alleen ééntje voor mij maakt. Ook leuk toch en te doen als je het druk hebt:-)
  Ben allang blij dat ik nu voor Astrid en Angelique een idee heb, nu nog uitvoeren:-))
  Dus haast je niet hoor......!!!!

  Groetjes
  Maria

  BeantwoordenVerwijderen