07-08-11

Eerste werkdag

Vandaag is m'n eerste werkdag na een heerlijke vakantie! Maar het is niet zomaar een eerste werkdag! In een paar weken tijd is er heel veel veranderd en heb ik flinke knopen doorgehakt! Vandaag is mijn eerste werkdag voor.... mezelf!! Hoe spannend is dat!!

De aangekondigde bezuinigingen op m'n werk, het steeds terugkomende gevoel te weinig tijd te hebben voor m'n creativiteit en het gevoel van "wat als...." wat als ik een webshop zou beginnen... wat als ik heeeeel veel tijd had om mooie dingen te maken.... wat als ik zou doen waar ik heel gelukkig van word...

Lieve en stimulerende mensen om me heen hebben me geholpen om de knoop door te hakken. En hier zit ik dan vandaag, op m'n eerste werkdag! En het voelt goooooeeeeeeed!!!!!!!

P.S. Made by Sil

6 opmerkingen:

 1. Heel veel succes!

  Liefs Melanie
  ma-de-by-me.blogspot.com

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Veel succes en veel plezier met je nieuwe "baan"

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ooooooooooooo, wat lees ik nu?? Ik ben erg benieuwd Silvana. Heb je dan je vaste baan opgezegd???

  groetjes,
  Marianne

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik zit in eenzelfde situatie op het werk. Heb alleen nog niet de moed gevat. Dus als je inspiratie hebt of bemoedigende woorden... ik kan ze gebruiken.
  Ik wens je ontzettend veel plezier, dan komt het succes vanzelf!
  Groetjes, Esther.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Heel veel succes! Sommige moeilijke beslissingen blijken later de beste te zijn.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. ik zocht naar een stoffen krans en kwam op je blog terecht. Daar las ik op je bericht van 8 augustus dat je voor jezelf was begonnen. Ben nieuwsgierig wat je aan het doen bent, groet Petra

  BeantwoordenVerwijderen