26-06-11

Vrolijk de zomer in

Ik lees op veel blogs over waar ik zelf ook last van heb, de drukte voor de zomervakantie! Druk op het werk en thuis ook, met leuke dingen dat wel! Maar ik heb de naaimachien de hele week niet aangeraakt... gelukkig toch wel iets creatiefs gedaan deze week, lekker geknipt en geplakt in een boekje waar ik eerder al mee gestart ben. Ik maakte nu deze bladzijdes:Het is heerlijk om zo af en toe nog even te scrappen! Het gaat snel, het is leuk en ik word er vrolijk van! Waarom ik het dan niet vaker doe? Omdat ik heeeeel veeeeeeel rommel maak tijdens het scrappen. En dat is dan weer iets minder leuk ;)

Het vlaggenlijntje dat je ziet, komt van de site van ingthings hetzelfde geldt voor de tektst It is a happy talent to know how to play! En hoe waar is dat!

P.S. Made by Sil

3 opmerkingen:

 1. Ik heb óók al last van pré vakantie drukte ;-) Maar ook achter de naaimachine, want volgende week sta ik met mijn spulletjes op een markt. Spannend :-) Esther.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Druk, druk, druk! Dat herken ik;-)
  Leuk gemaakt!
  Groetjes Patricia

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hoi Silvana, ik heb op dit moment vakantie dus geen last van drukte op het werk. Dat hebben nu de anderen :)
  Maandag weer beginnen en dan maar eens kijken wat er op mij ligt te wachten. Volgens een collega, je kent haar wel, niet veel omdat zij alles heeft weggewerkt!! Hoeraaaa!!
  Je boekje is ontzettend leuk zeg!! Ik ben benieuwd wat voor foto's er in komen!

  groetjes,
  Marianne

  BeantwoordenVerwijderen