06-05-11

Tas voor moederdag

Voel me een beetje als een timmerman met een verwaarloost huis.... al ruim een half jaar vraagt m'n moeder of ik ook eens een tas voor haar wil maken. Model, kleur, maakte niks uit, gewoon een tas gemaakt door dochterlief.... Ondertussen maakte ik een tas voor m'n tante, een vriendin, mezelf natuurlijk... shame on me!
Ik hoop dat ik het wachten met deze tas voor moederdag een beetje goed maak....

Het patroon is de Emily bag van I think sew. De binnenkant is van dezelfde stof als de handvaten en natuurlijk heeft de tas een binnenvakje met een rits.

M'n moeder fietst altijd van hot naar her, dit model leek me wel handig om aan haar stuur te hangen. Of om mee naar dorp te gaan, of de sportschool, of een dagje weg. Volgens mij is het echt een lekkere dagje weg tas, ik wil er zelf ook een! En dan hop naar het strand ermee! Echt zo'n gezellige "gooi je zonnebrandcreme er maar in" tas!
Stof genoeg gelukkig, want ik zag een prachtige aanbieding op Etsy en kocht gelijk 3 meter! Alleen moet ik eerst nog ff iets anders maken.... Tante Sil moet rap knisperdoekjes gaan maken voor ubercute nichtje Solange. Het valt mee, dit verzoek is nog maar van 2 maanden geleden...

Vergeet je niet om mee te doen aan m'n give-away? Maandagavond maak ik de winnaars bekend! Ik had gezegd zondag, maar ik probeer dan zo lang mogelijk van het zonnetje te genieten, dus stel ik het maar even uit ;)

P.S. Made by Sil

3 opmerkingen:

 1. Die is wel heel erg leuk! Misschien moet ik me ook maar eens verdiepen in Etsy, daar schijn je zulk leuk (en goedkoop) hobbymateriaal te kunnen kopen...

  En weet je, ik ken dat... Ik heb m'n zusje een half jaar geleden beloofd dat we de Barbapapa's gaan haken... Weet je, ik heb nog geen eens al het materiaal bij elkaar gekocht... Erg he?

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een prachtige tas!! Daar zal je moeder heel blij mee zijn. Bedankt dat je mee doet met Link Your Stuff trouwens. Fijn weekend!
  Groetjes, Annemarie

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een plaatje! Daar ga je je moeder heel gelukkig mee maken. En je hebt me helemaal om met de 'uiltjestas'. Ik wil er ook zo één! Ik ga op zoek...
  Fijn weekend!

  BeantwoordenVerwijderen