06-06-10

Sunday market

Vandaag zijn we naar de Sunday market in Amsterdam geweest! Echt een supermiddag gehad! Amsterdam is gewoon al heel tof! En dan zo'n 100 kramen gevuld met uitspattingen van de ene creatieveling na de ander en ook nog heerlijk eten; een walhalla!

Ik had zoveeeeeeeel willen kopen... maar ik heb me ingehouden ;( 2 stoffen armbandjes met bedels, 2 allerliefste lapjes stof en papieren windlichten, zie de foto's hieronder. Verder veel eten, al dat heerlijke verse spul is natuurlijk niet te weerstaan. Denk aan: cheese cake, carrot cake, muffins met dubbelchocola, verse hartige taartjes.... hmmmmmm... (dat heb ik niet allemaal weggewerkt hoor, maar ik had het wel gewild!) En ook nog gezond spul natuurlijk, de zaligste sapjes! In die van mij zat naast vers geperste sinaasappeltjes ook munt! Heerlijk!! Maar hoe Hollands, voor 6,= per flesje vond ik het te duur om in 1 teug leeg te drinken, dus ik heb nog wat voor morgenochtend bewaard ;)

Een kleine impressie van de markt:
 
Dit was de laatste Sunday market voorlopig, maar ik geloof dat ze in september weer starten. Echt een aanrader!

P.S. Made by Sil

1 opmerking:

  1. Oh wat leuk, dat zou ik ook erg gezellig vinden om even rond te neuzen. Zie op de foto's dat Luna met haar ploesiepoesies er ook stond. :)
    Leuke dingen heb je gekocht.

    gr Alette

    BeantwoordenVerwijderen