14-05-10

Uitje

Mijn moeder was gisteren jarig, tijd voor een feestje!
Dat hebben we van woensdag tot vandaag gevierd in het Eftelingpark. Het park is echt een aanrader. De huisjes zien er niet alleen van buiten super uit, van binnen zijn ze ook heel sfeervol en comfortabel! Voor de kids van mijn zus was het natuurlijk helemaal geweldig; onbeperkt toegang tot de Efteling!

Na een ochtendje Piranha, Droomvlucht, Pandadroom, ..., ..., gingen Ed en ik gistermiddag op de bonnefooi naar Breda, vielen we met onze neus in het Jazzfestival! Echt 1 groot feest, geweldig!

Vanmiddag op de terugweg nog even geshopt in Den Bosch. Toch nog maar een paar laarzen gekocht... wordt het nog wel zomer of hoe zit dat?????? Daar ga ik wel vanuit, dus ik heb ook nog maar een paar beeldige zomerschoentjes aangeschaft!

De buuf hield een oogje in het zeil op onze veestapel, dus een bedankje was wel op zijn plaats. Ik maakte deze lavendelkussentjes voor haar:

Ze kwam net gelijk vertellen dat ze al in de linnenkast liggen! (Bij mij ook hoor, ik maakte er natuurlijk gelijk een paar voor mezelf!)

P.S. Made by Sil

2 opmerkingen:

 1. Super Leuke lavendel zakjes!
  Het word misschien eens tijd dat ik die ook ga maken, dan rijkt het nóg lekkerder!

  Liefs, Fleur

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuke zakjes, ruikt het meteen lekker in de kast :) Ik ben bezig geweest met teawallets. Ook er leuk om te maken.
  Zo te lezen heb je het naar je zin gehad in het Eftelingpark :)

  gr Alette
  www.letje.web-log.nl

  BeantwoordenVerwijderen