25-04-10

Kaartje

Van (weer een heel lieve) collega trouwde afgelopen donderdag de dochter. Collega was, samen met haar man, de gedroomde ceremoniemeester. Ze regelde een superleuk vrijgezellenuitje, maakte een lied, een feestgids voor de gasten, een fotoboek voor het bruidspaar, maakte tussendoor haar zomerstek gereed voor verblijf voor zoon en gezin uit Zweden (compleet met box, badje etc) en wat al niet meer! Het minste wat ik kon doen was een kaartje voor haar maken. Toen ik deze de avond voor de grote dag in haar brievenbus wilde doen, sprak ik haar toevallig nog even. Ze was druk met ballonnen vullen met helium, pizza eten, klaar maken om naar de kapper te gaan, pfffff! Gelukkig heeft ze nog een week vakantie om bij te komen! Maar ik weet zeker dat het een geweldige dag is geweest, ik kan niet wachten tot ik de foto's te zien krijg!P.S. Made by Sil

3 opmerkingen:

 1. Via via kwam ik op je blog en sta echt versteld van alle mooie dingen die je maakt. Krijg er zelf ook weer de kriebels van om bezig te gaan. Geweldig leuke blog en prachtige dingen maak je.

  gr Alette

  www.letje.web-log.nl

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuk dat je even langs bent gekomen op mijn blog. De postzak beer, ik heb toen een paar postzakken gekregen van een kennis. Maar niet van die mooie die jij hebt gebruikt voor je kussen. Die vind ik dus heel erg gaaf :)

  gr Alette

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hallo Silvana,

  M'n complimenten voor je leuke blog!Je maakt prachtige dingen van al die mooie fleurige stofjes. De krans vind ik óók erg gaaf, daar moeten we het es ff over hebben! Je verhaaltjes en je belevenissen lezen ook lekker makkelijk.

  Groetjes van Ans

  BeantwoordenVerwijderen