07-03-10

De creamarkt in Reeuwijk

Leuke mensen aan de kraam, enthousiaste reacties, een reservering voor een vrijgezellenworkshop voor memoborden, een blogbezoekster, leuk verkocht; een geslaagde dag dus!!

Ik deelde de kraam met Monique en had zelf alleen de doe het zelf setjes bij me waar ik al eerder over blogde. Het is best spannend om ze nu zo voor het eerst te verkopen. Ik heb de koopsters dan ook op het hart gedrukt me vooral te mailen als iets onduidelijk is.

Helaas had ik wel een fototoestel bij me, maar zonder geheugenkaartje erin....

Het is deze week Restaurantweek waardoor je voor een kleiner prijsje bij een toprestaurant kunt eten. Daar maakten we natuurlijk graag gebruik van! Ed en ik hebben de dag dan ook afgesloten bij restaurant Chique in Alphen. We hebben heerlijk gegeten en het was ook erg gezellig!

Dat zijn zo van die dagen met een kers op de taart!!

P.S. Made by Sil

3 opmerkingen:

 1. Hoi Silvana,

  Ik zal nu even netjes een reactie achter laten ipv stiekem meelezen haha. Het zag er top uit in Reeuwijk! Je hebt de pakketjes echt netjes verzorgd en ook de dingen die al helemaal klaar zijn, zien er perfect uit. Ik vroeg me eigenlijk nog af of je die bloempjes aan de sleutelhangers met de hand festonneert of met naaimachine? Ik had met alle liefde een pakketje van je gekocht, maar ik moet me wat beperken tot wat ik doe (niet alles door elkaar...) Ik ben nu meer into the vilten popjes voor seizoentafel en zeepkettingen. De markt zelf vond ik maar zo zo...sommige verkopers waren echt vervelend :x

  Groetjes Martine uit Gouda

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hi Martine, wat leuk dat je een berichtje achterlaat! En nog wel vol complimenten, doe dat gerust vaker ;)

  Ja, dat herken ik wel; je moet nu eenmaal keuzes maken he! Als je maar doet waar je plezier uithaalt, dat is toch het belangrijkste!

  De vilten bloempjes, die festonneer ik trouwens met de hand.

  Tot ziens (hmmmm, dan ben ik wel benieuwd naar welke verkopers irritant waren ;) )

  Groetjes,

  Silvana

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Haha, ze lezen vast niet mee en anders weten ze toch niet wie ik ben, maar vooral die mensen in het midden van de zaal.
  Je tilt een kaart op en dan meteen: jaaaa mevrouw die lapjes liggen hier en hier heb ik de stickers. Dat wolkje maak ik zo en zo, dan kunt u het ook zelf doen.
  Danku maar ik maak geen kaarten zelf, keek alleen even. Til vervolgens een geldkoffertje op: jaaa mevrouw dat is een gelfkoffertje. Dat is leuk om te geven als iemand bijv op vakantie gaat, dan doet u er geld in. Neeee je meent het?! Haha hoor haar nog echoen in mijn hoofd. Maar goed, misschien is zij ander publiek gewend haha.

  Tot ziens!

  BeantwoordenVerwijderen