26-09-2010

Notitieboekje

Ik voel me al helemaal thuis op m'n nieuwe werk, maar eigenlijk is 4 maanden nog heel vers! Hopelijk wordt het harde werken morgen tijdens m'n 1e evaluatiegesprek beloond met een overload aan complimenten ;)
Met mijn slechte geheugen leek het me wel handig om een notitieboekje te maken om al die lovende woorden in vast te leggen:

Aan de binnenkant van de kaftjes zit het Pip papier uit de Flow, de notitieblaadjes komen uit een notitieboekje van de Hema en de boekenlegger is uit m'n oude Pip agenda. Op de voorkant Sassafras scrappapier:

Krijg gelijk zin om er een leuke pen bij te kopen, krijg er echt zo'n weer-naar-school gevoel van!


P.S. Made by Sil

18-09-2010

Toilettasje


Eigenlijk heb je geen reden nodig om zo'n schattig tasje te maken. Dus of het nou voor je lipstift is, voor je pasjes, voor welke kleine frummeltjes ook, snel zo'n lief tasje maken met behulp van deze superduidelijke tutorial!
Ik maakte die van mij bijna helemaal met de stofjes uit m'n scrapsetje van Noeks, lekker retro toch!

P.S. Made by Sil

14-09-2010

Stoffenspektakel Antwerpen

We vierden onze trouwdag dit weekend gezellig saampjes in Antwerpen, waar heeeeeeeeeeeel toevallig zondag het stoffenspektakel was ;)

Dit is een gedeelte van de buit:

Binnenkort snel nog een keer terug om ook iets van Antwerpen te zien! Vanwege snotverkouden was er weinig meer fut dan heerlijk badderen in het hotel en na het stoffenspektakel was het snel huiswaarts..... ik heb dus wel wat goed te maken met Ed! We maakten in Dordrecht nog wel een tussenstop bij Villa Augustus voor een zalige afternoon tea. En daarna snel thuis m'n bed in gerold!

Maar wat is dat toch een heerlijke tuin bij Villa Augustus:


(Nou, ik was wel goed beroerd, ik had ook een paar hele gare stofjes gekocht. Wat ik daaaar mee dacht te gaan doen??!??! Lang leve marktplaats!)

P.S. Made by Sil

08-09-2010

Babytasje

De pampers van Jana worden vanaf nu in stijl meegenomen ;)

Heerlijk toch, die zoete kleurtjes!!

P.S. Made by Sil

06-09-2010

De Utrechtse Fabriek

De Sunday market in Amsterdam of de Utrechtse Fabriek, tja moeilijke keuze!!! Uiteindelijk werd het gisteren de Utrechtse Fabriek! In een gezellig park in Utrecht stonden kramen van bijzondere webwinkels. En niet de minste! Zo was daar NoeKs in levende lijve:

Met natuurlijk heerlijke stofjes:

En was daar Tulabelle, met fijne jurken en rokken. En eindelijk, heb ik nu ook een Tullabelle original:

Tel daarbij prachtig weer, een lekker ijsje, een hapje en een drankje, prachtige stofbestelling die onderweg is (van NoeKs natuurlijk) en je hebt een hele geslaagde middag! En in oktober is er weer een Sunday Market ;)

P.S. Made by Sil

02-09-2010

Lekker fleurig

Word je ook zo blij van fleurige stofjes?
 
Ik ook, en zeker als iets lastigs ook nog eens lukt! Het viel niet mee om de zigzagband fatsoenlijk tussen m'n placemats te krijgen, maar ik ben heel blij met het resultaat!

P.S. Made by Sil