26-06-2011

Vrolijk de zomer in

Ik lees op veel blogs over waar ik zelf ook last van heb, de drukte voor de zomervakantie! Druk op het werk en thuis ook, met leuke dingen dat wel! Maar ik heb de naaimachien de hele week niet aangeraakt... gelukkig toch wel iets creatiefs gedaan deze week, lekker geknipt en geplakt in een boekje waar ik eerder al mee gestart ben. Ik maakte nu deze bladzijdes:







Het is heerlijk om zo af en toe nog even te scrappen! Het gaat snel, het is leuk en ik word er vrolijk van! Waarom ik het dan niet vaker doe? Omdat ik heeeeel veeeeeeel rommel maak tijdens het scrappen. En dat is dan weer iets minder leuk ;)

Het vlaggenlijntje dat je ziet, komt van de site van ingthings hetzelfde geldt voor de tektst It is a happy talent to know how to play! En hoe waar is dat!

P.S. Made by Sil

15-06-2011

Zomertasje nr 2

Ik heb voor mezelf een kopietje gemaakt van de tas die ik voor moederdag voor m'n moeder maakte! Ik vond 'm al leuk, maar toen ze zondag ook nog los ging over hoe handig hij is, yep, toen dacht ik: hebbe hebbe hebbe! Nu nog een mooie zomerdag, maar dat zal vast ook niet al te lang meer duren!


Handdoekje er in en off to the beach!

P.S. Made by Sil

09-06-2011

Hema-hebbedingen

Het duurde gisteren even voor ik de deur uit was; jurkje met lange of korte mouwtjes, jas wel of niet, slippertjes wel of niet; het kostte ff wat tijd ;) Ik kon het weer echt niet peilen. Gelukkig viel het 100% mee! Dus zat ik 's middags heerlijk met collegaatje op een terras in Gouda te genieten van zon, lekkers en gezelligheid!! Daarna nog even gewinkeld! En wat is de Hema toch een fijne winkel voor vrolijke hebbedingen voor weinig! Ik dacht nog even goh, wat leuk voor een kadootje, uhhhhh, voor mezelf!!

Notitieboekjes heb je tenslotte nooit genoeg! Serieus, ik heb er ook echt al wat ingeschreven! (Ik heb me nog wel ingehouden en het nog niet helemaal volgeplakt met die vrolijke tape!)

P.S. Made by Sil

05-06-2011

weekje vrij

Echt zooooo fijn; Ed en ik hadden deze hele week vrij!!
We hadden het al lang gepland en zouden eigenlijk ook een kort tripje maken. Helaas is 1 van onze poezen heel erg ziek, dus besloten we gezellig bij 'm thuis te blijven! Dat is voor mij sowieso geen straf (ik ben niet zo van het reislustige) en met dat mooie weer al helemaal niet natuurlijk! We genoten volop van terrasjes in de zon, picknick en pootjebaden bij de prachtige plas bij Nieuwkoop, beetje fietsen, shoppen in Breda, uit eten; voor het eerst Japans.
Dinsdag toen het weer ietsje minder mooi was, zijn we naar de De Bakkerswinkel in Zoetermeer geweest voor een heerlijke high-tea! Echt een heerlijk plekje met een prachtige tuin:

En dan die heeeeerlijke vintage inrichting:

En natuurlijk was de high-tea zelf ook jummie!!


Vandaag nog even van het laatste dagje genieten! En de zieke poes natuurlijk nog even lekker verwennen!
P.S. Made by Sil