24-04-2011

Give-away!

Al weer een tijdje staat de mogelijkheid om reacties te geven op m'n blog uit. Gelukkig weten jullie me via de mail ook te vinden en dat vind ik errug leuk! Kriebel kriebel, dan maar weer aanzetten?
Maar dat aan-uit-aan, doe ik niet zomaar, om 't maar gelijk goed in te wijden; bij deze een give-away!

Een groene knisper:

En een blauwe knisper:

Op 8 mei is de loting, laat je nog even weten of je een voorkeur hebt?

Geniet van het heeeeerlijke weer!!

P.S. Made by Sil

21-04-2011

Tas voor yogamatje

In november kwam Ineke ons op de afdeling 2 weken uit de brand helpen. uiteindelijk is ze tot eind maart gebleven! Gelukkig maar, want het is echt een schat van een mens.
En maar kletsen over yoga! Yoga voor, yoga na. Tot vervelens toe ;) Maar uiteindelijk kreeg ze me zo ver dat ik het ook uit ging proberen. En ik was al snel net zo enthousiast als zij! Dus wat was nou het meest toepasselijke afscheidskado?? Een tas voor haar yogamatje natuurlijk!!! (Ik gaf het al een beetje weg in de titel natuurlijk, hahahaa!)

Niet zo origineel, hij is bijna identiek aan die van mij, maar die vond ze dan ook helemaal geweldig en daar gaat het om tenslotte!

P.S. Made by Sil

14-04-2011

Knisperdoekje voor Milo

Begin februari werd een oud-collegaatje de heeeeeeele trotse oma van een prachtige kleinzoon!

Of ik een knisperdoekje met zijn naam erop wilde maken? Duh, natuurlijk!!!!


Aaahhh en kijk nou zelf hoe een schatje Milo is: Verliefd!
Op haar blog lees ik net dat ze Milo maandagochtend helemaal voor zichzelf heeft, dat wordt non-stop knuffelen en bigtime verwennen!!

P.S. Made by Sil

09-04-2011

Stil

Ik was vandaag op een heel gezellig uitje met 3 vrolijke dames. Zittend in het heerlijke zonnetje, drankje erbij. Tot ik even op m'n telefoon keek en zag dat ik een aantal gemiste oproepen had en een behoorlijk aantal ontvangen sms-jes. Maar mijn uitje was niet in mijn home-town Alphen, dus ik wist van niets. Had geen sirenes gehoord, geen mensen gesproken over het vreselijke nieuws. Langzaam drong het binnen. Dat gezinnen een dierbare moeten missen, onzekerheid over de gewonden, het trauma, .... het is zo onvoorstelbaar... Wat een intens verdrietige gebeurtenis...

P.S. Made by Sil

06-04-2011

Tafelkleedje

Genieten he, dat heerlijke lente zonnetje!!
Zaterdag snelden we naar het tuincentrum om ons balkon lenteklaar te maken! En voor de finishing touch maakte ik nog een gezellig tafelkleedje!!

Ik heb het maar even niet over m'n prachtige prachtige olijfboom die opeens al zijn blaadjes heeft laten vallen, snik.... nog niet helemaal in lentesferen dus, de olijfboom, die heb ik dan ook maar buiten foto beeld gehouden...

Wel een close-up van het biaisband, dat was nl een draak om te maken ;) Daar wil ik dan nog wel even extra van genieten!

P.S. Made by Sil

03-04-2011

Delftsblauwe krans

We hadden deze week helaas een hele verdrietige gebeurtenis in de familie...
Een heleboel strookjes snijden is dan wel een fijne afleiding waar je lekker niet bij na hoeft te denken:

Ik krijg af en toe de vraag hoe ik die strookjes allemaal op de juiste grootte krijg, vandaar ook even een fotootje van m'n gereedschap:

En voor zo'n 300 strikjes maken, heb je gelukkig ook niet al te veel concentratie nodig. Alleen heel veel geduld ;)


P.S. Made by Sil