25-07-2010

postzaktas

Ellen was ook weg van m'n posttas en vroeg of ik er voor haar ook een kon maken. Nog een keer zo'n monsterklus, ik werd er niet zo enthousiast van. Maar ik kreeg de vrije hand een wat simpeler versie te maken. Kijk, dat zijn klanten waar ik blij van word!! Hij lag al een week te wachten en vanmiddag kon ik haar eindelijk het eindresultaat laten zien, keurig afgewerkt met een binnenvak voorzien van rits!

Omdat ze natuurlijk geen idee had van wat ik aan het maken was, drukte ik haar op het hart dat ze echt echt echt geen aankoopverplichting had. Ik nam hem met alle plezier weer mee naar huis. Ze hoefde zich dan echt niet schuldig te voelen. De tas zou ik dan zelf wel houden, maar nee hoor, ze trapte er niet in ;)

Veel plezier met je tas El ;)

P.S. Made by Sil

20-07-2010

Blij!

Blij, want ik won de zilveren hartjes van de give-away van Marutska en ze lagen vandaag al in de brievenbus!! Ik ben gek op hartjes en dus superblij met m'n prijs!! Het grotere hartje heeft al een plekje gevonden in de slaapkamer. Het zilver staat prachtig bij het grijs van de kast. Voor de kleinere moet ik nog even de katten uit de buurt houden. Dat gerinkel van een heleboel kleine belletjes is wel heeeeel verleidelijk. Dus als ze even niet opletten hang ik 'm weer snel terug aan de servieskast ;)
Maar deze hangt alvast:

Maria, heel erg bedankt!!


P.S. Made by Sil

14-07-2010

Krans

Heerlijk dat warme zomerweer! Maar al zwetend achter de naaimachine gaan zitten, zo'n held ben ik nou ook weer niet! Dus ben ik de afgelopen dagen maar weer aan het strikken geslagen!
We zijn de slaapkamer aan het opknappen, er is al gestuukt, geverfd en we hebben een mooie brocante kast gekocht bij Vroeger en Toen. Heel mooi grijs, maar toch een beetje donker? Vrolijke krans erop en helemaal goed!


Ik geloof dat het de komende dagen weer wat koeler wordt, er ligt nog een posttas in wording op me te wachten! Houden jullie het nog een beetje koel in huis?

P.S. Made by Sil

11-07-2010

Feestje!

Terwijl we al in spanning voor de buis zitten voor de start van de wedstrijd (vanaf zo'n 18.00 uur feitelijk al, Ed is er klaar voor!), nog even een berichtje. Gisteren hadden we een heel leuk feest van Ed's werk.

Er was een verkoelend boottochtje:


Er was drank op de boot:


Er was een mooie tekst langs de route:


Er was veel oranje langs de route:


Er was na de boottocht muziek en een hoop gezelligheid:


Er was ook nog zwemplezier, een polonaise, heerlijk eten, leuke mensen, maar helaas.... blogspot vindt 5 foto's genoeg per berichtje... Maar zo krijg je toch een indruk van een geslaagd feest! Hopelijk wordt het vanavond ook 1 groot feest!!!!!

P.S. Made by Sil

06-07-2010

Knisperdoekje

Dit kadootje is vandaag met de post meegegaan!
Beetje lastig wel als je nog geen naam weet ;) Dan maar een vette knipoog naar het vermoedelijke geslacht van de baby. Nog een paar weekjes wachten, dan kan ik er 1 maken met de naam erop! Deze is alvast als felicitatie en hoe fijn het is dat alles goed gaat!!

En ik bedacht me dat ik ook wel wat meer werk mag maken van het verzenden! Dat ziet er toch feestelijk uit?

P.S. Made by Sil

04-07-2010

Strikken maar, de (halve) finale!

Wat later dan de bedoeling was, maar ruim op tijd voor de halve finale!!

Voor de afwerking van de stofkrans knip je uit vilt en stof rondjes:

Deze naai je met een knoopje op een lintje:

Dit strik je vervolgens om de krans:

Nog wat lintjes erbij:

En klaar om tijdens de wedstrijd mee te pronken, natuurlijk nog met wat oranje lintjes erbij:

Op naar de finale!!!!
(Ahum, met dat schaarse beetje oranje verraad ik wel mijn geringe voetbalgoesting .....)

P.S. Made by Sil