28-04-2010

Kringloop

Op verschillende blogs duiken regelmatig de meest prachtige vondsten uit de kringloop op. Helaas, bij de kringloop in Alphen ben ik nog geen fantastische retrostoffen tegengekomen... Maar vorige week toch eindelijk eens een leuke buit!

Bij gebrek aan een kast vol retrostofjes, sla ik af en toe ter inspiratie dit boek open:

En bedenk ik me dat dit een geweldige look voor ons balkontafel(tje) zou zijn:

Wie weet wat ik morgen scoor op de vrijmarkt in Utrecht!

P.S. Made by Sil

25-04-2010

Lucky me!


Yep, i did! En niet een "sleuteltje" maar een hele sleutelbos. Inclusief sleutels van 't werk, oeps!!! Maar het was toch een geweldige ervaring dat een jong stel 's nachts mijn fiets met sleutels op het station spotte, mee naar huis nam, politie belde en als klap op de vuurpijl een briefje ophing! Daar word je toch helemaal blij van! (En zwaar opgelucht, pfffff!!)

P.S. Made by Sil

Kaartje

Van (weer een heel lieve) collega trouwde afgelopen donderdag de dochter. Collega was, samen met haar man, de gedroomde ceremoniemeester. Ze regelde een superleuk vrijgezellenuitje, maakte een lied, een feestgids voor de gasten, een fotoboek voor het bruidspaar, maakte tussendoor haar zomerstek gereed voor verblijf voor zoon en gezin uit Zweden (compleet met box, badje etc) en wat al niet meer! Het minste wat ik kon doen was een kaartje voor haar maken. Toen ik deze de avond voor de grote dag in haar brievenbus wilde doen, sprak ik haar toevallig nog even. Ze was druk met ballonnen vullen met helium, pizza eten, klaar maken om naar de kapper te gaan, pfffff! Gelukkig heeft ze nog een week vakantie om bij te komen! Maar ik weet zeker dat het een geweldige dag is geweest, ik kan niet wachten tot ik de foto's te zien krijg!



P.S. Made by Sil

20-04-2010

Telefoonhoesje

Voor een lief collegaatje dit telefoonhoesje gemaakt:

Ze heeft al een jaloersmakend gave telefoon en nu heeft ze ook nog zo'n gaaf hoesje met zo'n super cute knoopje erop!! Ik wil zelf ook een nieuwe!! (Telefoon EN hoesje!)

P.S. Made by Sil

17-04-2010

mandje van stof

Met behulp van de tutorial van Vlijtig (vlijtig: Here it is) heb ik dit stoffen mandje gefabriceerd. Als zomaar kadootje voor m'n zus. Het gaf mij al lol bij het verzenden! Laat staan de verrassing van mijn zus bij het ontvangen van de post, een onverwacht kadootje!


Ik heb de maten verdubbeld, zodat het formaat flink wat groter werd.

P.S. Made by Sil

11-04-2010

Postzakkussen

Vanmiddag een postzakkussen gemaakt. Het lijkt gewoon een lekker groot en stoer leefkussen, in werkelijkheid dient het om de schade te verbergen die onze schatjes aan de bank hebben aangericht... Maar al zeg ik het zelf, het staat helemaal niet verkeerd!

De geruite stof is van Ikea, een fijne stevige stof. De postzak heb ik via MP gekocht.


P.S. Made by Sil

10-04-2010

Ziek.....

Onze Jan is ziek (iets met zijn oogjes en snot, maar dat is wel duidelijk toch?), hier zet hij zich schrap voor z'n pil! En dit is pas dag 1, er staat ons (lees "Ed") nog wat te wachten. Hij moet nl een kuur van 14 dagen 3 pillen per dag bij Jan naar binnen zien te krijgen...



P.S. Made by Sil

07-04-2010

In 't vooruitzicht: tas voor mezelf

Voor ik start met m'n nieuwe job, heb ik nog 2 weken vakantie, heeeeeerlijk!! En daar heb ik een plannen mee!!!! Bijvoorbeeld een tas voor mezelf maken, zodat ik uber stylish ten tonele verschijn de 1e dag! De stofjes zijn al besteld en bezorgd:







Ik vind ze zo jummie en dubbel jummie omdat ze zo fraai ingepakt zijn, ze liggen nu dus ook keurig ingepakt in de kast! Gekocht bij byPetra: byPetra – Welcome in my crafty world : byPetra.

Ik zit heus niet stil tot die tijd, duurt nl nog 4 weken, maar wat ik nu aan het maken ben moet echt een verrassing blijven!
(Oftewel; proefmodel mislukt en ik ben nu maar gelijk voor het echie bezig.....)

Trouwens, m'n nichtje is helemaal wijs met de tas die ik voor haar verjaardag maakte. Madam wilde er alleen wel graag nog een zakje bij voor haar centjes! Zo gevraagd zo gedaan, ben alleen een foto vergeten te maken!! Dat kwam door ernstig tijdgebrek, ik zat nl in de auto er naartoe nog het lintje er in te wurmen...

P.S. Made by Sil

04-04-2010

kadootje


Deze mooi bloemen kreeg ik van m'n lieve buuf! Om me te feliciteren met..... m'n nieuwe job!! Lief he!

Vanaf 1 juni ga ik werken als hoofd secretariaat bij een heel leuk bedrijf in Gouda, echt super gaaf! Ik ga natuurlijk m'n collega's onwijs missen, maar ik heb ook heel veel zin in deze nieuwe uitdaging! En we gaan natuurlijk wel uitgebreid afscheid nemen met een feestje en een etentje!

P.S. Made by Sil