27-03-2010

Knisperdoekje Tigo

Gisteren was het super geslaagde feestje van Ellen! Niet alleen een kadootje voor haar 30e verjaardag, maar natuurlijk ook een kadootje voor Tigo:



Natuurlijk bijpassend bij zijn tas:


De achterkant van het knisperdoekje is de verkeerde kant van joggingstof, lekker knuffelzacht!

Rosalie was ook op het feest en ik was natuurlijk erg blij om van haar mama te horen dat haar tas veeeeeeeel wordt gebruikt!


P.S. Made by Sil

21-03-2010

Knisperdoekje

Vrijdag viert Ellen, de mama van Tigo, haar verjaardag. Natuurlijk krijgt Tigo ook een kadootje. Ik heb vanochtend een knisperdoekje gemaakt:


De voorkant is een japans stofje en de achterkant superzacht velours. Vanbinnen zit van dat plastic waarmee bloemen worden ingepakt, dit zit tussen 2 moltonstofjes ingenaaid. Dit om het extra zacht te maken en er zeker van te zijn dat het plastic erin blijft!! Safety first, dus ook de labeltjes zijn zo'n 6 keer van voor naar achter onder het voetje doorgehaald.

Tis wel de testversie he, de kadoversie blijft nog een surprise!!

P.S. Made by Sil

20-03-2010

Best gek.....

...... als je bij de Ikea plots prinses Maxima, prins Willem-Alexander en een prinsesje al winkelend tegen het lijf loopt!!

Ben bij thuiskomst eerst een belronde gaan doen: whaaaaaaah, je raadt NOOIT wie ik tegenkwam!!!! Leuk he!! Zegt m'n moeder: Oh, Linda zag ze vorige week ook al hoor, in een museum in Leiden. Maar leuk voor je ;)

P.S. Made by Sil

13-03-2010

Tasje voor Manon

Morgen viert mijn nichtje alweer haar 7e verjaardag! Ze had gevraagd om een prinsessenjurk, maar wat is een jurk zonder een tas??? Jurk gekocht, tas gemaakt:


Het was de eerste keer dat ik letters appliceerde, ahum, zonder van te voren even te oefenen... de ergste oneffenheden heb ik toch mooi creatief weten weg te werken?

In de Knippie stond een paar maanden terug een schattig tasje van Hip Handwerk (zie de link Pakket Shawl en Tas), ik heb het patroon iets uitvergroot. Ik heb ook een iets dikkere vlieseline gebruikt om 'm te vullen en om 'm helemaal "haar" tasje te maken, mocht haar naam natuurlijk niet ontbreken!

P.S. Made by Sil

07-03-2010

De creamarkt in Reeuwijk

Leuke mensen aan de kraam, enthousiaste reacties, een reservering voor een vrijgezellenworkshop voor memoborden, een blogbezoekster, leuk verkocht; een geslaagde dag dus!!

Ik deelde de kraam met Monique en had zelf alleen de doe het zelf setjes bij me waar ik al eerder over blogde. Het is best spannend om ze nu zo voor het eerst te verkopen. Ik heb de koopsters dan ook op het hart gedrukt me vooral te mailen als iets onduidelijk is.

Helaas had ik wel een fototoestel bij me, maar zonder geheugenkaartje erin....

Het is deze week Restaurantweek waardoor je voor een kleiner prijsje bij een toprestaurant kunt eten. Daar maakten we natuurlijk graag gebruik van! Ed en ik hebben de dag dan ook afgesloten bij restaurant Chique in Alphen. We hebben heerlijk gegeten en het was ook erg gezellig!

Dat zijn zo van die dagen met een kers op de taart!!

P.S. Made by Sil

05-03-2010

4.000ste aflevering GTST

Nog even snel een berichtje voor de 4.000ste aflevering van GTST van start gaat!

Gisteravond de laatste setjes gemaakt voor de markt morgen, die van de telefoonhoesjes:


In de setjes zitten alle materialen voor dit eindresultaat:

Ik ben er helemaal klaar voor!
Er zijn setjes voor verschillende nivo's en verschillende smaken, wel allemaal natuurlijk met mooie materialen en met een duidelijke uitleg!

P.S. Made by Sil

04-03-2010

Doe het zelf pakketjes sleutelhanger

Dit zijn alle ingrediƫnten voor deze sleutelhanger:


En natuurlijk is er voor ieder wat wils en zijn er setjes in verschillende kleuren. Bijvoorbeeld deze:

En deze:

Vanavond leg ik nog de laatste hand aan de setjes voor de telefoonhoesjes en dan ben ik helemaal klaar voor de crea markt in Reeuwijk zaterdag!!

P.S. Made by Sil