31-01-2010

Memobord

Voor een jarige vriendin heb ik dit memobord gemaakt:

 


Gelukkig was ze er blij mee! De stoffen knoopjes heb ik trouwens zelf gemaakt, bij Van Marieke heb ik hiervoor speciale knoopjes gekocht!

P.S. Made by Sil

28-01-2010

Marktplaats juweeltje

Soms vind je hele mooie stoffen op marktplaats voor een zacht prijsje. Ik had vorige week geluk! Eigenlijk was iemand me voor, maar die had zich gelukkig bedacht. Dus bracht de postbode gisteren deze mooie stof!



P.S. Made by Sil

27-01-2010

lekker kussentje

Ik heb laatst nog een kussentje gemaakt, kijk Jan daar nou lekker tegenaan liggen te slapen...



P.S. Made by Sil

24-01-2010

Dagje Apeldoorn en omgeving

Vandaag een superdag! Met dat mooie weer heerlijk gewandeld in het bos op de veluwe, zo mooi!




Warme choco met taart bij Central Park in Apeldoorn, leuk! Heel knus, vers lekkers en zo'n beetje alles wat er staat is ook te koop! Echt heel leuk!



P.S. Made by Sil

21-01-2010

Kussentje

Wat is nou simpeler om je interieur op te frissen, dan met nieuwe kussenhoesjes! ik heb er 1 klaar, maar er volgen er nog meer!



P.S. Made by Sil

17-01-2010

Workshop Hou van elke dag

Gisteren heb ik bij Monique de Donna Downey workshop Hou van elke dag gevolgd. Het is een heel mooi canvasalbum met allemaal embellishments erbij. Mijn album is nog niet af, maar ik heb wel foto's van het album van Monique om te laten zien:





Het is een album vol met verschillende technieken. De hartjes zijn bijvoorbeeld gemaakt met molding paste. Heel simpel om te doen, en ik vind het superleuk! Ik heb ook een pot aangeschaft, dus binnenkort ga ik er zelf mee aan de slag!

P.S. Made by Sil

Sleutel-/tashanger

Voor een workshop, maar ook voor de markten waar we gaan staan, heb ik sleutel-/tashangers gemaakt:




P.S. Made by Sil

15-01-2010

Memobord

Smaken verschillen natuurlijk, daarom heb ik - naast de Delftsblauwe - nog een voorbeeld gemaakt voor de memobordworkshop!



P.S. Made by Sil

11-01-2010

Yummie spulletjes

Voor het maken van de voorbeelden voor de workshops werd dit yummie spul vandaag bezorgd! O, die vrolijke lintjes en die schattige kraaltjes, fijn fijn fijn!!
Ben gelijk al aan de slag gegaan natuurlijk, wordt vervolgd!



P.S. Made by Sil

10-01-2010

IJspret

Niks voor mij, brrrrrr, veeeeeeel te koud!! Maar met dit uitzicht, gewoon lekker naast de verwarming, zit ik lekker te genieten!



P.S. Made by Sil

Memobord

In december hebben Monique en ik nagedacht over een aantal workshops voor het nieuwe seizoen. Een daarvan is een onwijs leuk memobord. Het voorbeeld heb ik gisteren gemaakt:



Deze workshop wordt op dinsdag 16 februari gegeven. Meer informatie vind je binnenkort op de site van Scraps: Agenda.

P.S. Made by Sil

03-01-2010

Laatste dag van de vakantie....

Tuurlijk heb ik hartstikke leuk werk, de leukste collega's die er zijn, etc... maar wat is die vakantie snel om en wat is dat balen.... Dan nog maar volop genieten van die laatste dag! Waren we vrijdag in Noordwijk voor een flinke nieuwjaars-strandwandeling, vandaag was het tijd om te shoppen!! Ontdekte ik bij een tussenstop bij de Hema dat ze daar mini high tea's hebben. Hoezo voor 2 personen, dit is mooi allemaal voor mij ;)



En als afsluiter nog even het strand op:



En ja, daar zie je inderdaad een verdwaalde nieuwjaarsduiker!!!

P.S. Made by Sil

01-01-2010

2010

Ik hoop dat 2010 voor iedereen een heel mooi, gelukkig en gezond jaar wordt!!!

De overgang naar het nieuwe jaar was hier in ieder geval al schitterend! We wonen op 5 hoog en dankzij de heldere lucht, hadden we echt schitterend zicht op vuurwerk rondom!! Eigenlijk heb ik niks met vuurwerk ;( maar als je vanaf Alphen aan den Rijn het vuurwerk in Rotterdam kan zien (of is het Waddinxveen...), is dat toch wel genieten! Hopelijk een voorbode van 2010!



P.S. Made by Sil