29-12-2009

Amsterdam

Vakantie, dagje uit; Amsterdam!! En dan bedoel ik niet de drukke winkelstraten, maar de Jordaan en de 9 straatjes, echt heel fijn! Bij Juffrouw Splinter (de webwinkel is ook echt de moeite waard!) en de Knopenwinkel heb ik wat hebbedingetjes gekocht:


Ok, dan toch even de massa in, op naar de Heiligestraat - waar de Mac winkel zit -voor een verlaat kerstkadootje. Het is een pijpela van een winkel, waar je echt niet voor je lol staat als het keidruk is. Maar als je iets heel graag wilt hebben..... tel je tot 10 doe je je jas open, sjaal af en bewaak je met hand en tand je beurt tot je de zo coole make-up in je handen hebt!!!! Een snoepwinkel is er niks bij!!

P.S. Made by Sil

19-12-2009

Kerstboom(pje)

Klein maar fijn!! (En een beetje scheef ;))





P.S. Made by Sil

13-12-2009

Kerstmarkt

Zo'n klein dorpje en zo'n gezellige kerstmarkt! Volgend jaar zijn we weer van de partij! Het was lekker druk en dat het binnen was, was ook erg fijn. Leuke mensen en positieve reacties. Bijvoorbeeld op de stofkrans die ik heb gemaak, als voorbeeld voor de workshop.

Op de bloemenbroches wordt ook enthousiast gereageerd. Voor de volgende markt gaan we ook setjes maken, waarmee je zelf de broche kunt maken.

En last but not least, Monique gaat ook naailessen geven! Niet zelf hoor, want haar eigen naaimachine is hooguit 2 keer uit de doos gehaald. En dan nog wel om door anderen te worden gebruikt ;)

P.S. Made by Sil

07-12-2009

Kerstmarkt

Gisteren ben ik druk bezig geweest voor de kerstmarkt zaterdag! Ben zelf helemaal weg van de pastelkleurige kerstversiering.... had ik maar meer tijd, dan had ik er veeeeeeel meer gemaakt. Of misschien eerder beginnen volgende keer!?



P.S. Made by Sil

04-12-2009

Marktplaats

Ik ben gek op marktplaats! Meestal weet ik me in te houden.... maar vorige week heb ik me laten gaan en de buit druppelt ondertussen binnen!!


Een retro stofje!



Een breiboek voor die leuke sjaal die ik nog eens ga breien!!


Een pittig zwart-wit ruitstofje


En, last but not least, vrolijke bloemstofjes!

P.S. Made by Sil