27-09-2009

Tasje voor Tara

Tara is jarig dinsdag en vanaf volgende week gaat ze ook naar de basisschool. Omdat ze dan een tasje moet hebben voor haar gymschoentjes, heeft haar mama me gevraagd die te maken. Het is een lief klein tasje geworden!


P.S. Made by Sil

26-09-2009

Lief

Ik heb voor baby Tigo een tasje gemaakt en ik heb een allerliefst bedankje gekregen! Een kaart met een foto van die stoere vent en een superlief berichtje!!




P.S. Made by Sil

20-09-2009

Schattig

Een collega van me is pas oma geworden. Ze heeft me gevraagd een kaartje te maken met een foto van baby Leon voor de gelukkige ouders. Het is zo'n schattige baby! Ik hoop dat ze blij is met het resultaat! Op het label kan ze een boodschap schrijven. Dit kaartje gaat trouwens helemaal naar Zweden, want daar woon het gezinnetje!









P.S. Made by Sil

17-09-2009

Jaarmarkt

We hebben een superleuke dag gehad op de jaarmarkt! Het was echt een succes! De sfeer was top, het weer ook, leuke mensen bij de kraam en ook nog wat verkocht; beter kan niet!


P.S. Made by Sil

13-09-2009

Spannnnnnneeeend!!!!

Woensdag is het dan eindelijk zo ver: dan sta ik samen met Monique van Scraps op de jaarmarkt in Alphen!! Ik heb er onwijs veel zin in! Ik heb een aantal zelfgemaakte kadootjes te koop, onder andere kant en klare scrapboekjes. Superhandig; je hoeft zelf alleen nog maar je foto's toe te voegen:

P.S. Made by Sil

Tasje

Ben vandaag heerlijk creatief bezig geweest! Lekker gekliederd met een canvas en glimmermist en ook nog achter de naaimachine gezeten:


Het is een soepel tasje, zodat je het bijvoorbeeld als boodschappentasje mee kunt nemen. Milieuvriendelijk alternatief voor de plastic tas dacht ik zo!

P.S. Made by Sil

kaartjes

Nog een paar kaartjes gemaakt:




P.S. Made by Sil

03-09-2009

Get Sketchy challenge #3


Another great sketch on Get Sketchy! Made a vintage look card for the first time!

P.S. Made by Sil

01-09-2009

Nog meer hondjes!

Op het Dutch Card Lovers Challenge blog hebben ze weer een hele leuke sketch deze week. Ben lekker bezig geweest met inkt en gesso. (Op het groene papier heb ik met gesso gestempeld.)

P.S. Made by Sil