30-08-2009

Stamp Something

Sassafras is een hele grote favoriet van me! Heb vandaag een kaartje gemaakt met dat fijne papier van ze! Ik zend dit kaartje in voor de Stamp Something challenge van deze week, het is deze week de bedoeling te stempelen met een dier. Dit is het geworden!

I just love Sassafras! I made a card with their great paper! I am entering this one in this weeks Stamp Something Challenge which is Animal Something, so they would like to see some animals!


P.S. Made by Sil

Tasje van Pip stof

Via MP heb ik een tijdje terug Pipstof gekocht, het leek me de perfecte stof voor een echte meisjestas. Er hoeft alleen nog een koordje in, maar ik twijfel nog tussen een knalroze of een witte....


P.S. Made by Sil

Kaartje

Ik vind die hondjes zo vrolijk! Daar moest ik gewoon nog een kaartje van maken!

P.S. Made by Sil

26-08-2009

Creche tasje

Deze week nog niet gescrapt, zit nl achter de naaimachine ;) Ik heb voor Tigo een tasje voor naar de creche gemaakt en het blijft niet bij deze ene!

P.S. Made by Sil

23-08-2009

Kaartje

Omdat ik m'n stempels veel te weinig gebruik, leek het me een goed idee mee te doen met de kaart challenge van Stamp Something. Ondanks alle leuke hertjes, vlinders en vogeltjes stempels die ik heb, is het toch een uitgeknipt hondje geworden...

I have lots of stamps - that, I don't know why - just do not use enough. I figured the challenge blog Stamp Something would be a good reason to get stamping. But despite all the fun bird, butterly and deer stamps that I have, I cut the doggy from some (great) paper....



P.S. Made by Sil

Canvas Tigo

Ik heb met een foto van de superschattige Tigo een canvas gemaakt, vanmiddag geef ik hem aan zijn ouders. Ben benieuwd hoe ze hem vinden!



P.S. Made by Sil

19-08-2009

Dutch Card Lovers challenge 12

Sketch 12 van Dutch Card Lovers is ook weer een hele leuke! De dt leden hebben erg mooie uitwerkingen gemaakt! Dit is wat ik er van gemaakt heb.

Sketch 12 of the Dutch Card Lovers is great, I love what the dt members created! This is my take on the sketch.




P.S. Made by Sil

18-08-2009

1e plaats!

Wow, ik was al blij dat ik in de top 3 stond van de uitwerking van challenge 11 van Dutch Card Lovers en dat ik nu heb gewonnen is helemaal een verrassing! Heel erg bedankt!

I was quit happy to be in the top 3 of challenge 11 on the Dutch Card Lovers blog, to win the challenge is a total surprise! Thanks so much girls!!

P.S. Made by Sil

15-08-2009

Get Sketchy


Er is een heel leuk nieuw kaarten challenge blog; get sketchy! Dit is mijn uitwerking van de 1e sketch! Vast beïnvloedt door het mooie weer van vandaag ;)

There is a great new card challenge blog; get sketchy! I made a card, which probably has been influenced by the beautiful weather we have here at the moment. The sun has been shining all day!

P.S. Made by Sil

14-08-2009

Wat een heerlijk weer!

We hebben vanmiddag heerlijk op het terras van Villa Augustus in Dordrecht genoten van een Afternoon tea, hmmmmmmm!! Lekker eten, mooi weer, goed gezelschap ;) wat heb je nog meer nodig! Een nieuwe tas! Af en toe vergeet ik dat ik thuis NOOIT mijn tas op de grond moet laten staan.... Gelukkig maar dat ik snel een nieuwe vond ;) Nu maar hopen dat het even duurt voor poes Joep het weer een mooi plekje voor een plas vindt, grrrrr!!


Dit is de schuldige!!

P.S. Made by Sil

Dutch Card Lovers Challenge

Ik kwam van de week langs een heel leuk kaart challenge blog. In plaats van een sketch moest je aan de hand van een foto een kaart maken. Het bleek lastiger dan ik dacht ;) maar wel leuk en zeker eens wat anders! Dit was de foto:



En dit is mijn uitwerking. Ik ben niet helemaal supertevreden, maar wie weet is de volgende challenge ook met een foto en baart oefening kunst!


P.S. Made by Sil

13-08-2009

Genieten van de vakantie!

We genieten nog steeds volop van onze vakantie! We zijn ondertussen naar Landgoed Marienwaerdt, Sanadome (+ nachtje slapen), Efteling met familie, strand Katwijk, strand Katwijk en nog een keer strand Katwijk ;) geweest.


De reus en klein duimpje in de Efteling


Zijn het echt wel 7 geitjes?


Het strand


Zaaaaaalige pannenkoek bij Marienwaerdt


Gezellig op een terrasje

P.S. Made by Sil

04-08-2009

Dagje naar het strand

Vandaag zijn we naar Bergen en Bergen aan Zee geweest, echt een heerlijke dag! Het is echt zo'n super omgeving; lief dorpje, bos, duin en strand; wat wil je nou nog meer!
Ik ben een Sissy Boy fan en zowel Ed als ik zijn geslaagd voor - ja we zijn er vroeg bij - een herfstoutfit! En ik heb deze gave labels daar gekocht.

Er zit een quiltwinkel in Bergen die hele mooie Amy Butler stoffen verkoopt.

Daarna zeer voldaan richting zee. Eerst even uitgebreid lunchen bij de strandtent van Sissy Boy natuurlijk! En daarna heerlijk genieten van de zon, zee en strand; beter kan haast niet! Dit is echt vakantie voor mij! En morgen gaan we gewoon weer naar het strand!!


Today we had a great day at the beach. First some shopping of course ;) Bought some great Amy Butler fabrics. And some cool clothes and scrapping labels at my favorite store; Sissy Boy. They sell not only clothes but also furniture, notebooks etc. Can't wait to get started with the fabric! Bought these stuff in a very sweet town near the beach, where we enjoyed the sun and the sea. It really felt like vacation ;)


P.S. Made by Sil