31-07-2009

Nog een uitwerking van een challenge

Dit is mijn uitwerking van de uitdaging van Scrapping Across the Universe van deze maand:



P.S. Made by Sil

30-07-2009

Kenner Road kit



I was just having a relaxt breakfast this morning when de doorbell rang; package delivery! Yeah my Kenner road kit already arrived. I just love the fabric with the friendliest little critters, the October Afternoon Ducks in a row wild cards and of course the Woolies!


Yeah, zit lekker te ontbijten net en de deurbel gaat! M'n Kenner Road kit is er al!!
Vooral de fabric met the friendliest little critters vind ik yummie en van de woolies en de October Afternoon Ducks in a row wild cards word ik ook errug blij!!

P.S. Made by Sil

29-07-2009

2 Sketches 4 Y challenge



Nu we vakantie hebben, heb ik meer tijd om mee te doen aan al die leuke challenge sites die er zijn! Dit kaartje heb ik gemaakt nav de sketch van Laura van 2 Sketches 4 Y. Natuurlijk gelijk een paar stempels van m'n zus gebruikt ;)

P.S. Made by Sil

19-07-2009

Opgedroogd en al


Voor het thema Buiten van het challenge blog WIJ DUS heb ik een hanger gemaakt met een foto van Ed op het strand. Ik was er al aan begonnen, maar moest even wachten tot de gesso opgedroogd was. Nu is ie af! Ik word zelf helemaal blij van deze foto omdat de quote van z'n gezicht af te lezen is: life is good! En nu maar hopen dat we deze vakantie ook vaak naar het strand kunnen!!!

P.S. Made by Sil

07-07-2009

Stofjes

Ok, vorige week was dan wel de laatste naailes tot september, maar dat betekent natuurlijk niet dat de naaimachine stil in een hoekje komt te staan! Ik ga in ieder geval placemats maken van deze leuke stofjes:


P.S. Made by Sil

05-07-2009

Gewonnen

Ben helemaal blij, want ik heb de uitdaging van juni van Scraps gewonnen!

P.S. made by Sil