28-06-2009

Gescrapt



Ik heb eindelijk weer eens gescrapt. Het was meer dan 2 weken geleden. Dat is echt lang voor mij. Het leek ook wel of ik een duwtje nodig had. Ik heb daarom een lo gemaakt voor de juni uitdaging van Scraps. Ik heb de foto van m'n moeder met kleine Tigo gescrapt.

De lo is niet alleen geinspireerd door Martha, er zit ook nog iets van Martha op! Tijdens Scrapalicious hebben we blz uit kinderboeken geruild! Zij een paar Nederlandse van mij en ik een paar Engelse van haar! Verder natuurlijk veeeeel Sassafras!

P.S. Made by Sil

20-06-2009

Zonwering

De motor van onze zonwering is al een tijd stuk, maar als je op 5 hoog woont, is dit niet een twee drie opgelost.... Ze zijn al een keer langs geweest met een hoogwerker die niet hoog genoeg kon. Nu kon de hoogwerker wel hoog genoeg, maar ze konden er niet met z'n tweeen in. Vandaar dat er 1 in de hoogwerker stond en de andere bij ons uit het raam hing:

P.S. Made by Sil

17-06-2009

Gezellig blauw

Vanmiddag met dat heerlijke weer even naar Gouda geweest, nog wat boekjes en memoborden bij Juffrouw Saartje (hele leuke winkel in Gouda) gebracht! En natuurlijk even gewinkeld:

Dat schattige blauwe vaasje bij de Hema gekocht, het dienblad waar ie op staat is ook nieuw.


En deze schattige kussenhoesjes. Ook fijn, ze waren helemaal niet duur!


En met 6 katten is het wel prettig om niet zulke dure kussenhoesjes te hebben, omdat ze nog al eens in de was moeten! Jan ligt hier wel zo heerlijk op zijn "eigen" kussen, maar dat gebeurt echt zelden!



P.S. Made by Sil

14-06-2009

Kast

Na de gezellig kraamvisite hebben we de nieuwe kast in de woonkamer gezet. Ik ben er superblij mee!


P.S. Made by Sil

Tigo


Dinsdag zijn mijn neefje Allan en zijn vriendin Ellen ouders geworden van Tigo. Vandaag zijn we hem gaan bewonderen, ahhhhhhh hij is echt om op te vreten!!

P.S. Made by Sil

Brocante heaven






Gisteren zijn we van Alphen naar Sevenum gereden om een servieskast op te halen bij SwartWit Kleurrijk Wonen. De kast stond bij haar thuis, maar haar huis had ik ook niet willen missen! Stijlhoekjes, mooie kasten, geweldige hebbedingetjes.... Echt genieten! Straks meer nieuws over de kast, zodra we 'm hebben ingericht.
P.S. Made by Sil

09-06-2009

Canvas 3 luik




De stijl van Iggydodie vind ik echt super! Ed en ik zijn met valentijnsdag naar Villa Augustus (errug leuk!) geweest voor een high tea, met de foto's heb ik zelf ook een canvas drieluik gemaakt in haar stijl.

Van de canvas heb ik alleen het houten frame gebruikt. Het doek is vervangen door papier.

P.S. Made by Sil

07-06-2009

visitekaartjes

Je zag er al 1 op het rood-wit geruite memobord: m'n visitekaartje! Ik ben er heel blij mee. Hij is ontworpen door Kers op de kaart, ze hebben ook een mooie website, ik krijg het alleen niet voor elkaar om de link in te voegen..... www.kersopdekaart.be


P.S. Made by Sil